Social Icons

twitterfacebook

Monday, July 11, 2011

Debaran menanti keputusan UPU

Salam sayang dan selamat pagi..Sedar tak sedar, kita dah nak menghampiri pertengahan bulan JULAI..Pastinya bulan yang bermakna ini akan menyaksikan detik yang bersejarah dalam diari kehidupan adik2 yang baru sahaja menamatkan zaman matrikulasi..Seperti yang dihebohkan dalam laman sesawang muka buku atau mana2 sumber yang boleh dipercayai, tarikh keluarnya keputusan UPU adalah pada 15 JULAI 2011 bersamaan hari JUMAAT..Diharapkan bersempena hari yang mulia ini, adik2 akan tersenyum dan bersyukur dengan keputusan yang terpapar di skrin laptop masing2..Admin juga pernah merasai detik2 bahagia ini..Pada masa inilah:

1) Sepanjang nak tunggu hari jumaat ni, masalah insomnia berlaku (eh, betul x ejaan, hentam sj ni) ..Mengalahkan orang2 yg angau..=) Tak lena rasanya tidur..

2) Masa ni lah nak mimpi yg bukan2..plus mimpi yg mengarut-ngarut..Bila terjaga, berpeluh-peluh fikir pasal mimpi tadi..=) Kalau mimpi bes2 xpe la..

3) Hilang selera makan..Makanan yang manis terasa tawar..Makan pun sekali ja sehari..Ish3..( Admin hentam ja makan, tetap berselera, malah makin berselera )

4) Status fb semua pasal perasaan berdebar..Ini yang paling ketara la..Setiap minit nak update status kalau boleh, sebab nak kasi satu dunia tau betapa berdebarnya anda..hik3..

5) Semasa hari kejadian, ( selalunya keputusan diumumkan jam 12 tgh kan ), setengah jam awal dah standby depan laptop..Makin bertambah kencang degupan jantung..Nak senyum pun terasa janggal..Tepat saja jam 12 tgh, dia lah orang pertama yg serang website UPU..Tetapi, AWAS..Pada masa ini, website berkenaan akan mengalamai traffic jam..Jadi, pesanan admin, banyakkan bersabar la ya masa nak check keputusan UPU nanti..


p/s : Bila dah dapat tau keputusan, ucapkan Alhamdulillah tanda bersyukur..Banyak2 kan berdoa sebelum nak klik ya..Jangan lupa share2 keputusan anda di FB AkumniKMPk Rasmi..Kami di sini mendoakan SELAMAT BERJAYA..!! Apa saja keputusan yang dipaparkan, ingatlah..Itulah yang terbaik untuk anda..(^_____^) Salam sayang..

No comments: