Social Icons

twitterfacebook

Thursday, May 26, 2016

NGO Alumni KMPk Ibarat Anak Baru Mula Bertatih - Perlukan Sokongan Daripada para AlumniAssalamualaikum dan salam sejahtera.

Ibarat anak baru mula bertatih, itulah dia NGO Alumni KMPk kita. Masih baru dan kecil jika dibandingkan dengan alumni-alumni institusi pendidikan lain. 

Tahun ini merupakan tahun ke-7 persatuan ini berdaftar secara rasmi di bawah ROS (Registry of Societies). Sepanjang 7 tahun ini kita dapat lihat persatuan kita ini makin jelas hala tujunya dan semakin kukuh pergerakannya.

NGO Alumni KMPk adalah sebuah persatuan yang penuh dengan aktiviti membina pelajar semasa mahupun ahli alumni kita sendiri.

Sehubungan dengan itu, saya menyeru kesemua bekas pelajar Kolej Matrikulasi Perak untuk memberikan sokongan yang jitu kepada persatuan ini.

Daftarlah sebagai Ahli Berdaftar NGO Alumni KMPk. Setiap ahli berdaftar akan menjadi barisan utama yang dipanggil untuk program-program yang dianjurkan.

Baca juga: Takwim Program NGO Alumni KMPk sesi 2016/2018


Klik untuk ke pautan Daftar Ahli
Kami menganggarkan seramai sekurangnya 300 keahlian baru yang dicapai pada tahun ini. Dengan bertambahnya ahli, maka persatuan ini dapat terus bertatih dengan lebih lancar kehadapan.

Baca juga: Yuran Keahlian NGO Alumni KMPk mahal? Ini jawapan kami.

Terima kasih kepada mereka yang sudah menjadi Ahli Berdaftar NGO Alumni KMPk.

Marilah kita bersama menyumbang untuk kemajuan persatuan ini.

'Menuju Alumni Berprestij!'

Muhammad Hilmi Ismail
Presiden
NGO Alumni KMPk

No comments: