Social Icons

twitterfacebook

Monday, February 9, 2015

Education & Career Fair 2015 - Opening TalkProgram Education & Career Fair 2015 yang akan berlansung pada 14 Februari depan akan dimulakan dengan Opening Talk bertajuk "Hala Tuju Selepas Matrikulasi" yang akan disampaikan oleh Puan Mastura Mansor

Kenal beliau?

Beliau adalah antara Alumni-Alumni terawal yang berusaha menubuhkan NGO Alumni KMPk. Beliau juga adalah mantan Pegawai Tertinggi NGO Alumni KMPk.

Beliau sangat dikenali dalam kalangan Alumni KMPk dan juga dalam kalangan para pensyarah dengan panggilan mesranya 'Kak Mas'.


Kini beliau bekerja sebagai Career Coach dan profesional trainer di Career Cube. Pernah bekerjasama dengan pakar motivasi terkenal seperti Dato' Dr Haji Fadzilah Kamsah dan Dr Tengku Asmadi.


Para Alumni yang pernah bertemu beliau, pernah mendengar perkongsian daripada beliau pasti tahu betapa bersemangatnya beliau dalam perkongsian-perkongsian beliau. Dan seringkali semangat yang beliau bawa akan dapat juga dirasai oleh penonton-penonton.

Jadi buat adik-adik, jangan lepaskan peluang keemasan ini. Pastikan diri anda bersedia untuk mendengar dan menerima input daripada Puan Mastura Mansor.

Jumpa anda 14 Februari nanti. ;)

"Menuju Alumni Berprestij!'

No comments: