Social Icons

twitterfacebook

Sunday, December 20, 2009

KMPk Accountacy Alumni Fiesta & Kem Motivasi

Assalamualaikum, selamat sejahtera, pada 4,5,6 Disember lepas Alumni kmpk telah berjaya mengadakan satu reunion pelajar akaun yg bertempat di KMPk. Bertemakan "The Spirit of Debit and Credit" reunion ini telah dijalankan dengan jayanya dengan penglibatan lebih dari 100 orang bekas pelajar alumni serta pelajar kmpk. Tahniah diucapkan kepada Saudara Fadhil Bin Mohammad Affendi ( Apai ) serta ahli gerak kerja yang bertungkus lumus menjayakan program ini. Turut tidak dilupakan, pensyarah yang banyak berjasa bagi menjayakan program ini, Puan Rohaida, Ustazah Wan Khairunisa' serta Puan Rosyidah Bin Abdul Rahman selaku penasihat Alumni. Dan akhir nya terima kasih diucapkan kepada semua bekas pelajar yang hadir bagi menjayakan program ini.

Satu kem motivasi juga turut diadakan bagi membantu pelajar-pelajar KMPk dalam menempuh Semester 2 ini. Disini kami mengucapkan terima kasih kepada pelajar-pelajar KMPk yang hadir dalam menjayakan program ini. Kami Alumni KMPk sentiasa mendoakan anda semoga mendapat keputusan yang cemerlang dari segi akademik dan juga sahsiah diri..

Pelajar dari kaum cina turut tidak terkecuali..

1 comment:

vono man said...

pe ah gmbr aku... hahaaa.. gmbr ke 4 2... aku pakai topi 2.. hahaaa.. miss that moment.. insyaalah aku akn join aktiviti alumni kmpk... 6ti aku dftr keahlian alumni 2 ye.. skrg nie pokai.. tau2 kan.. hahahaaa